We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Art Srisayam

Performer

Art werd geboren in Thailand, en verhuisde naar Nederland toen hij twaalf jaar oud was. In 2013 studeerde hij af aan de afdeling Jazz en Musical Dance van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met moderne dans, en vanaf dat moment is hij zich daar volop op gaan richten.

Als danser is hij te vinden geweest in verscheidene producties van Maas Theater en Dans, waaronder Alleen op de Wereld o.r.v. Moniek Merkx, Happily Ever After o.r.v. Jasper van Luijk en Uniform van Nastaran Khorazawi. Als performer werkte Art o.a. in Ruimevlucht (Het Houten Huis), IneAye (World Opera Lab) en Guilty Landscapes van Dries Verhoeven. Naast performen maakt Art ook zijn eigen werk, zoals PlayStation (MaasTd), Vind Je Dat Normaal?! (MaasTd) en Hoop (Korzo).

Art is heel blij onderdeel uit te maken van de cast van Zinderella, de nieuwe creatie van NITE en MaasTD, die deze winter in première gaat.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.