Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over ons beleid.

Sluit
Sluit

Over

NITE is een samenwerking tussen het Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni + Asko|Schönberg + Slagwerk Den Haag. Samen maken wij tenminste één grote zaal productie per jaar die door Nederland en Vlaanderen op tournee gaat. We vormen een interdisciplinair ensemble met dansers die acteren, musici die dansen, acteurs die zingen…

Interdisciplinair is onze middle name

Met NITE mengen we theater, dans, muziek, fashion, film, beeldende kunst. Interdisciplinair Theater is daarom ook letterlijk onze middle name. Het zit in de visie van het NNT: theater van nu, in de taal van nu. Het zit in de visie van Club Guy & Roni: vernieuwing van de grenzen van dans. Het begint dus veel eerder dan op het toneel. Het zit in onze genen.

Grenzeloos ensemble

We zijn een groep makers met dezelfde ambities en kijk op de wereld. We hebben een ensemble van dansers, acteurs en musici. Een ensemble van acteurs die dansen en musiceren. Dansers en musici die acteren. Muzikanten die dansen. De wereld om ons heen is grenzeloos. Daarom werken wij met NITE ook grenzeloos. Disciplines zijn zó geweest.

What the f*ck?!

Als we voor één ding gaan, dan is het wel voor jouw reactie na een voorsteling: what the f*ck?! Zodat je eenmaal thuis niet weet waar je nou eigenlijk naar gekeken hebt. Was het een warm bad of klap voor je kop? Maakt niet uit, als je maar flink bent wakker geschud. En weer even op een nieuwe manier naar de wereld kijkt.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.