Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over ons beleid.

Sluit
Sluit

Missie + Visie

Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni + Asko|Schönberg + Slagwerk Den Haag = NITE!

NITE staat voor Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble. Onder de noemer NITE maken het Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni + Asko|Schönberg + Slagwerk Den Haag interdisciplinaire voorstellingen. Een samenwerking uit duizenden, die altijd zorgt voor spektakel. We wonen samen. We werken samen. We maken samen. We vormen samen een ensemble dat per voorstelling groeit, elkaar nog beter begrijpt en daardoor nog interessanter theater kan maken. En ja, dan krijg je dus NITE. En dan is 1 + 1 ineens 3.

Interdisciplinair is onze middle name

Met NITE mengen we theater, dans, muziek, fashion, film, beeldende kunst. Interdisciplinair Theater is daarom ook letterlijk onze middle name. Het zit in de visie van het NNT: theater van nu, in de taal van nu. Het zit in de visie van Club Guy & Roni: vernieuwing van de grenzen van dans. Het begint dus veel eerder dan op het toneel. Het zit in onze genen.

Grenzeloos ensemble

We zijn een groep makers met dezelfde ambities en kijk op de wereld. We hebben een ensemble van dansers, acteurs en musici. Een ensemble van acteurs die dansen en musiceren. Dansers en musici die acteren. Muzikanten die dansen. De wereld om ons heen is grenzeloos. Daarom werken wij met NITE ook grenzeloos. Disciplines zijn zó geweest.

What the f*ck?!

Als we voor één ding gaan, dan is het wel voor jouw reactie na een voorsteling: what the f*ck?! Zodat je eenmaal thuis niet weet waar je nou eigenlijk naar gekeken hebt. Was het een warm bad of klap voor je kop? Maakt niet uit, als je maar flink bent wakker geschud. En weer even op een nieuwe manier naar de wereld kijkt.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.