We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Inleiding voor onderweg – Podcast

Ga jij naar een voorstelling van het Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni of NITE? Luister onze podcast Inleiding Voor Onderweg

Op de fiets, in de auto of lopend naar het theater toe hoor je alvast wat je kunt verwachten, in de INLEIDING VOOR ONDERWEG-Podcast. (Maar je mag de podcast natuurlijk ook na afloop luisteren). Denk je, hoe beluister ik een podcast? Dat leggen we hieronder uit.

Waar gaat de voorstelling over? Wie zijn de makers? Hoe is de voorstelling ontstaan? We spreken experts over thema’s die in de voorstelling aan bod komen en interviewen mensen die meewerken; acteurs, de dramaturg, decorbouwer of kostuumontwerper.

Hieronder vind je een selectie van onze Inleiding voor Onderweg-podcasts van afgelopen jaren:

Hoe beluister ik een podcast?

Een podcast is een audio-fragment dat je gratis kunt beluisteren, op je smartphone of via je computer. Waar en wanneer je maar wilt. Je kunt hem van tevoren downloaden, live afspelen of opzoeken in een podcast-app. Hierboven kun je de podcasts direct afspelen of downloaden, op je telefoon en op je computer.

Heb je een i-phone? Dan kun je onze podcasts hier vinden in de i-tunes app en apple podcasts.

Heb je een android telefoon? Download dan de podcastapp Stitcher in de playstore. Zoek naar “Noord Nederlands Toneel” bij “shows”. Of klik hier als je de app al hebt geïnstalleerd. Je kunt ook de Google podcastapp downloaden, en vervolgens naar het podcastkanaal van het NNT.

Je kunt onze podcasts ook vinden op spotify.

 

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.